Algebehandling af tag

 

Rigtig mange husejere kender situationen. Når taget begynder at ændre farve fra sin oprindelige til en mere grønlig farve og dækkes med mos, er det ofte algebehandling, der er den rette redning. Vi kan rense dit tag og frigøre det fra mos via højtryksspuling af overfladen. Algebehandling af tag sker nede fra jorden, hvor vi via en lang lanse oversprøjter taget.


Derved undgår vi at skulle op at gå på taget, hvilket kunne medføre eventuelle ødelagte tagsten. Algebehandlingen virker med det samme, men der kan gå fra 2 dage til et år, før det fulde resultat kan ses, da det er vind og regn, der fjerner de døde alger og mos.


Teknikken som vi bruger i vores algebehandling af tag, virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager vores tagrensning uden beregning. Vil du høre mere om algerens af tag, så lad os ringe dig op til en uforpligtende dialog.

 

Vi passer på naturen

Fordi vi arbejder med kemiske væsker, når vi algebehandler, er det vigtigt at vælge produkter til algebehandling, som er skånsomme både overfor miljøet og din bolig. Vores algemiddel er efter intensiv forskning og udvikling nu det første dansk producerede produkt til det professionelle marked, der er blevet godkendt af Miljøstyrelsen (Algemiddel - reg. nr.: 777-8).