Marziyeh Elahi

- Projektleder, Hvidovere kommune

Jeg kontaktede Alma Service mhp. på at få et godt tilbud på nogle snedker- og maleropgaver samt  bortskaffelse af noget stort affald. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg fik et rigtig tilbud, der hang rigtig godt sammen både mht. udførelse, tid og pris. Jeg blev hele vejen igennem opgaveløsningen mødt af enormt imødekommende medarbejdere, der hver gang mødte op med smil og en rigtig god dialog om, hvordan de havde tænkt sig at løse opgaven. De inddrog mig i løsningen, så alt var afstemt hele vejen igennem, og igen af mine spørgsmål var overflødige. Jeg kan varmt anbefale Alma Service og deres dygtige og imødekommende medarbejder. Og jeg ser selv frem til at kontakte dem igen ifm. andre opgaver i mit hus.

Rasmus Bekker Dall

- Entrepriseleder Forstas

Vi har samarbejdet med Alma på flere af vores grønne driftskontrakter. Det har været en positiv oplevelse med en samarbejdspartner der udvist stort engagement og taget ansvar for opgaverne. Vi er løbende i dialog om hvordan opgaveløsningen kan optimeres og de rykker hurtigt når der er brug for en ekstra indsats.

Nushin Karimi

"Jeg kontaktede Alma Service da jeg længe har haft bøvl med at få roden op af et afstumpet træ. De kom ud, så på roden og gennemgik løsningen i et tempo og sprog som jeg sagtens kunne følge med på, da jeg intet aner om hverken træer eller udgravning. Det viste sig, at roden var gået under terrænet ved vores carport og problemet derfor var større end først antaget, men det tog de med et stort smil og fik ordnet så fint! Det er tydeligt at mærke, at gutterne fra Alma service kan lide at arbejde med det de laver! Jeg blev kun mødt med smil og fantastisk service fra start til slut – og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kontakter dem! Stort tak til drengene fra Alma Service!