Om os

 

Alma Service ApS er et investeringsfirma sammensat af flere partnere, der alle bidrager med deres ekspertise og mange års erfaringer indenfor både store og små løsninger for vores kunder.


FLEKSIBILITET OG KVALITET

 

Vores kernefokus er på kvalitet, sikkerhed, kontinuerlige og faste aftaler, samt glade og tilfredse kunder. Hos os er kunden derfor altid i fokus.

 

Vi imødekommer kundens behov, og udviser stor fleksibilitet når vi løser en bred vifte af opgaver for vores kunder, hvilket betyder at ingen opgave er for lille for os.

 

KUNDENS BEHOV FØRST

Hos Alma Service ApS er kundes behov altid i fokus. Vi rådgiver og vejleder og tilbyder vores hjælp og ekspertise. Er du tvivl, er du altid velkommen til at spørge. Sammen udarbejder vi den mest hensigtsmæssige løsning for jer, og hjælper med at løfte byrden, så alt forløber sikkert, forsvarligt og hurtigst muligt.VI PASSER PÅ NATUREN


Som virksomhed er I ansvarlig for korrekt affaldssortering, emballering, mærkning og deklarering. Skal jeres virksomhed håndtere sit affald på en miljømæssig forsvarlig måde, er vi klar med både hjælp og gåde råd. Skal jeres affald behandles på et godkendt anlæg eller sorteres så mest muligt kan nyttiggøres, herunder genanvendes, så hjælper vi jer også med opgaven, så det kan behandles på betryggende vis.


Vi lægger stor vægt på miljøvenlig affaldshåndtering, hvor vi med korrekt affaldshåndtering skåner miljøet for uhensigtsmæssige påvirkninger effektivt og sikkert for både mennesker og miljø.


Fordi vi arbejder med kemiske væsker, når vi algebehandler, er det vigtigt at vælge produkter til algebehandling, som er skånsomme både overfor miljøet og din bolig. Derfor bruger vi kun produkter der er mærket med Svanemærket eller Eu-blomsten.