Service til Private


Når du bestiller en privat ydelse hos Alma Service, kan du gøre det med en forventning om, at du få dygtige, serviceminded og pålidelige medarbejdere til at udføre arbejdet på bedste vis. Vi går nemlig højt op i god kundeservice og kvalitet, og derfor er din tilfredshed vigtig for os.

Det skal være trygt at benytte Alma Service – og det garanterer vi, at det er.

Kontakt os på 91299999 eller info@almaservice.dk eller via kontaktformularen, så du kan have mere tid til alt det andet.


Vi bestræber os på at være det bedste og det billigste. Finder du et billiger, tilbud end os, er vi villige på at matche prisen eller, giver vi et billigere tilbud, uden at det går ud over vores gode service.

 

Fradrag for håndværkerydelser og serviceydelse


I 2021 er det muligt at få langt højere fradrag via BoligJob-ordningen.

Det er de samme ydelser, du kan få fradrag for som i 2020, men håndværkerfradraget fordobles fra 12.500 kr. til 25.000 kr. pr. person, mens fradraget for serviceydelser som fliserens, rengøring, vinduespudsning og visse typer af havearbejde firedobles fra 6.200 kr. til 25.000 kr.


Vi passer på naturen


Fordi vi arbejder med kemiske væsker, til nogle af vore ydelser, er det vigtigt at vælge produkter, som er skånsomme både overfor miljøet og din bolig. Derfor bruger vi kun produkter der Svanemærket eller mærket med Eu-blomsten.